Dewandelaerstraat 38A,
1930 Zaventem, België
Helpdesk: 02 588 17 80
Facturatie: 02 588 15 67
[email protected]
[email protected]
SOCIAL MEDIA MARKETING
Social Media Marketing

Een krachtige tool voor communicatie dat is sociale media. Deze stelt bedrijven in staat om hun klanten te bereiken, terwijl ze ook hun merken karakteriseren en hun klantenbestand uitbreiden. Als het goed wordt gedaan, kan social media marketing ook andere marketingtechnieken vergroten – zoals SEO – door te helpen bij het bouwen van backlinks en het genereren van verkeer, bewustzijn, merkherkenning en goodwill. Als je worstelt met strategie, management of advertenties voor sociale media, kunnen wij jou helpen.
Onze Diensten


Social Media Strategie-ontwikkeling

We bieden een scala aan hoogwaardige sociale media-adviesdiensten waarmee we je helpen tastbare resultaten te behalen met bepaalde activiteiten op het gebied van sociale media.Social Media Advertentie-management

Onze advertenties voor sociale media hebben bewezen dat ze de groei versnellen. Door te adverteren via sociale media heeft 100% van onze klanten effectieve resultaten.Social Media Content Creatie

Wij bieden een reeks grafische diensten en auteurs aan om je te helpen jouw aanbod online of indirect te promoten via online sociale media.
Wat is Social Media Marketing?

Social media marketing, of SMM, is een vorm van internetmarketing die verschillende sociale medianetwerken implementeert om marketingcommunicatie en merkdoelen te bereiken. Social media-marketing omvat voornamelijk activiteiten met betrekking tot het sociaal delen van inhoud, video’s en afbeeldingen voor marketingdoeleinden, evenals betaalde advertenties op sociale media.


Waarom heb je een social media-management nodig?

 

Jouw klanten zijn actief op social media.

Ongeacht in welke branche jouw bedrijf zich bevindt, jouw klanten gebruiken dagelijks sociale media. Het is belangrijk dat je ze betrokken houdt en verbindt met jouw merk, zodat je altijd hun eerste optie bent.

 

Er zijn mensen op zoek naar jou.

Als jouw bedrijf een product of dienst aanbiedt, kan je er zeker van zijn dat er mensen over praten en op zoek zijn naar bedrijven die het leveren. Onze sociale media-managementservice helpt jouw bedrijf om deel te nemen aan het gesprek en nieuwe leads te genereren.

 

Mensen praten over jouw bedrijf op sociale media.

Je moet luisteren naar wat jouw klanten over jouw bedrijf op sociale media zeggen en op hun zorgen reageren. Onze social media-managementdiensten zijn erop gericht om de positieve aspecten van jouw bedrijf te benadrukken en oprecht op negatieve opmerkingen te reageren.

 

Jij verdient deskundig beheer van sociale media.

De meeste ondernemers en marketingmanagers hebben geen tijd om al hun sociale media-kanalen te beheren. Elk lid van ons bedrijf ontving hun certificering in beheer van sociale media en ons bureau kan je helpen jouw marketingdoelen en nieuwe klanten te bereiken.Onze manier van Werken


Strategie Ontwikkelen

Advertentie Management

Community Management

Creatie Content

Metingen & Rapportering

Hoe kunnen we je helpen?

We zijn een sociaal groepje en onze nieuwe business komt voornamelijk uit aanbevelingen, verwijzingen van klanten, vrienden die weten hoe we werken. We denken niet dat verkopers ons allemaal aan het woord moeten laten en daarom raden we aan dat je rechtstreeks met onze klanten spreekt om te begrijpen wie we zijn en wat we doen. Onze prijzen voor sociale media zijn volledig op maat gemaakt en zijn gebaseerd op jouw huidige situatie en jouw doelstellingen.


VRAAG GRATIS OFFERTE AAN