Dewandelaerstraat 38A,
1930 Zaventem, België
Helpdesk: 02 588 17 80
Facturatie: 02 588 15 67
[email protected]
[email protected]
DIGITAL BRANDING
Digital Branding & Reputatie Management

Online, is reputatie alles. Dankzij sociale media en recensiesites zoals Yelp, tripAdvisor, Facebook en veel meer, kun je snel een geweldige online reputatie opbouwen. Er is slechts één probleem: met een paar misstappen kun je net zo snel op de bodem vallen als je bent gestegen naar die felbegeerde -beoordeling.Onze Expertise

  • We weten dat verschillende bedrijven en individuen verschillende behoeften hebben op het gebied van reputatiemanagement.

  • We hebben tientallen services voor reputatiemanagement onderzocht en beoordeeld en bedachten die waarvan we denken dat ze het beste zijn voor zowel bedrijven als particulieren.

  • We bieden reeds diensten aan aan bedrijven, zowel kleine als grote, uit een breed scala van sectoren en vakgebieden.

  • Onze exclusieve oplossingen zijn gericht op de publieke perceptie.
    Publieke perceptie is van vitaal belang, maar onze eigen oplossingen zijn ook gericht op wat de verkoop van jouw producten of diensten bevordert.


Wat ons anders maakt

Als je momenteel een probleem hebt met je online reputatie, kunnen onze online adviseurs jou de hulp bieden die je nodig hebt om slechte reputatie te herkennen en het stil uit zoekmachines te verwijderen. Als je het geluk hebt om (nog) geen merkprobleem te hebben, introduceren we je ons reputatiemanagement waarbij we je op de hoogte houden van wat er over je merk wordt gezegd en hoe we dit kunnen bevorderen.

Klanttevredenheid zorgt voor een competitief en monetair voordeel.

Jens De Beule Zaakvoerder, JENS Development ConsultancyBen je overtuigd?
Onderbouw jouw project

We zullen je helpen om je doelen te bereiken en jouw website te laten groeien.


GRATIS OFFERTE AANVRAGEN