Dewandelaerstraat 38A,
1930 Zaventem, België
Helpdesk: 02 588 17 80
Facturatie: 02 588 15 67
[email protected]
[email protected]
WE ARE CREATIVE

Ons Verhaal

JENS Development Consultancy is een premium designbureau dat zich richt op kwaliteit, innovatie, & snelheid. We gebruiken de beste technologieën om met onze klanten zaken te doen. Wij zijn trots op onze uitstekende arbeidsethos, integriteit en eindresultaten. Door de jaren heen hebben wij verbluffende, bekroonde ontwerpen in meerdere branches kunnen maken, waarna onze klanten een betere algehele aanwezigheid op het web hebben kunnen verwezenlijken.

Filosofie

Onze filosofie bestaat eruit om het soort website te maken dat de meeste willen: gemakkelijk te vinden, stijlvol en aantrekkelijk, snel, mobiel responsive en een hulplijn dat makkelijk te bereiken is.

Missie

We hebben ons hele proces en onze producten ontworpen om alles te bieden wat een klein tot middelgroot bedrijf of particulier nodig heeft als ze beginnen – ervoor zorgen dat werken met ons altijd een snelle, gemakkelijke en probleemloze ervaring is. We geven onze klanten volledige controle over hun website zonder een belachelijk prijskaartje en ons vriendelijke team biedt jou expertise aan, zelfs nadat jouw website live is.

DESIGN GROEP

Met onze in-house bekroonde ontwerpers, erkennen wij het feit dat bruikbaarheid, functionaliteit en visualisatie drie van de belangrijkste factoren zijn bij het ontwerpen van interfaces of websites. Met behulp van deze strategie werken we samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw berichten- en marketingdoelen worden gerealiseerd met de ontwerpen die we maken. Wij zullen met jou samenwerken en jouw idee tot leven brengen.ONTWIKKELAARS GROEP

Als een toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling van applicaties, hebben wij uitgebreide ervaring met het creëren van krachtige droplets voor alle grote web browsers. JENSDEV-ontwikkelaars kunnen de juiste applicaties ontwikkelen die aansluiten op jouw zakelijke, branche en verticale behoeften.
Ben je overtuigd?
Onderbouw jouw project

We zullen je helpen om je doelen te bereiken en jouw website te laten groeien.


GRATIS OFFERTE AANVRAGEN